چگونه بدون شستشوی مجدد وز مو را بگیریم و فرها را دوباره زنده کنیم؟ آموزش تکنیکهای طلایی رفرش کردن مو و معرفی مرکز تخصصی مراقبت موی فر درمشهد در سالن زیبایی جانل را اینجا بخوانید.
ساختار موی فر به دلیل پیچخوردگیهای ذاتی، مستعد خشکی است زیرا چربی طبیعی پوست سر به سختی به انتهای ساقه میرسد. وقتی میخوابید، اصطکاک بین مو و روبالشی (به خصوص اگر نخی باشد) باعث شکستن پیوندهای موقت مو شده، رطوبت را جذب کرده و در نهایت صبح با حجمی از موهای وز و بیحالت روبرو میشوید. درک این موضوع اولین قدم برای یادگیری رفرش کردن صحیح است.
شستشوی روزانه برای موهای فر سم است زیرا باعث خشکی بیشتر میشود. هدف از رفرش کردن، بازگرداندن رطوبت و فعال کردن محصولات حالتدهندهای است که قبلاً روی مو زدهاید، بدون اینکه نیاز باشد دوباره دوش بگیرید. این کار با مقدار کمی آب و محصول مناسب انجام میشود.

برای شروع، کافی است یک آبپاش دستی را با آب ولرم (و مقدار کمی نرمکننده بدون آبکشی در صورت تمایل) پر کنید. موها را به آرامی با آب اسپری کنید تا نمدار شوند (خیسِ آب نشوند). رطوبت باعث میشود پیوندهای هیدروژنی مو دوباره شکل بگیرند و حالت ارتجاعی فرها بازگردد. سپس با انگشتان، گرههای احتمالی را به آرامی باز کنید.
پس از مرطوب کردن، نوبت به مهمترین حرکت میرسد: اسکرانچ کردن. کف دستتان را زیر انتهای مو قرار دهید و آن را به سمت ریشه فشار دهید و مشت کنید. اگر موهایتان نیاز به تغذیه عمیقتری دارد، استفاده از خدمات تخصصی مراقبت موی فر درمشهد میتواند سلامت پایدار موهایتان را تضمین کند تا در خانه راحتتر آنها را حالت دهید.

بعد از اینکه فرها شکل گرفتند، اگر احساس کردید مو هنوز خشک است، مقدار بسیار کمی کرم مو یا ژل را کف دست پخش کرده و روی ساقهها بکشید (تکنیک Prayer Hands) و دوباره اسکرانچ کنید. اجازه دهید موها در هوای آزاد خشک شوند یا از دیسپانسر با باد ملایم استفاده کنید. نکته طلایی این است که تا زمان خشک شدن کامل، به موها دست نزنید.
استفاده از روغنهای سبک مانند آرگان در مرحله آخر میتواند به حبس شدن رطوبت کمک کند. ما در سالن زیبایی جانل همواره به مراجعین خود توصیه میکنیم که سلامت موی فر از درون آغاز میشود و تکنیکهای رفرش تنها زمانی عالی عمل میکنند که موی شما پروتئین و رطوبت کافی داشته باشد.

تمام حقوق برای جانل محفوظ است
نظرات (0)
هنوز نظری ثبت نشده است.